Indoor Air Quality
Binnenluchtkwaliteit (IAQ) meten en monitoren
Binnenluchtkwaliteit (IAQ)
Waarom is binnenluchtkwaliteit meten belangrijk?
We brengen 90% van ons tijd binnenshuis door. Het meten en monitoren van de binnenluchtkwaliteit (IAQ) is een belangrijk hulpmiddel bij het onderzoek naar het "Sick Building Syndrome" (SBS) en kan u helpen vast te stellen wat mogelijk ongemak en slechte gezondheidssymptomen bij medewerkers, bewoners en klanten veroorzaakt. Met slimme sensoren kunt u een reeks parameters meten die verband houden met de luchtkwaliteit in gebouwen. Hierdoor kunt u efficiënt vaststellen welke corrigerende maatregelen nodig zijn om de gezondheid binnen te verbeteren.
Als u begrijpt wat er in de lucht zit, kunt u uw ventilatie en gebouwonderhoud optimaliseren op basis van uw behoefte, wat weer resulteert in energiebesparing.


Slimme sensoren voor bedrijven B2B
Eenvoudige oplossing voor ieder gebouw
Binnen enkele minuten heeft u een overzicht van de luchtkwaliteit. De draadloze sensoren werken op batterijen die ongeveer 2 jaar meegaan, waardoor het overal makkelijk te plaatsen is zonder aanpassingen.
De monitoren maken verbinding met een hub die u direct toegang geeft tot uw binnenluchtkwaliteitsgegevens. Deze kunt u bekijken in een eenvoudig en aanpasbaar dashboard, op een scherm aan de muur of eenvoudig via API kunt aansluiten op uw andere systemen.
Na slechts een paar minuten ziet u live gegevens over CO2 , temperatuur, vochtigheid, chemicaliën in de lucht (VOG's), radon, licht, bezetting en druk.
Parameters

Voordelen
Online dashboard
Real-time data in één oogopslag
Met het dashboard ontvangt u waarschuwingen, geavanceerde analyses en rapportages. Ontvang tips om de gevaren van de gezondheid en virusoverdracht van de binnenlucht te verminderen, ventilatie te optimaliseren en te besparen op uw energiekosten.


Nieuw: Virus Risico Indicator
Beperk de kans op verspreiding via de lucht!
De meest voorkomende transmissieroutes voor virussen zijn via microscopisch kleine druppeltjes in de lucht, grotere druppels door niezen of hoesten en contact met het oppervlak. Afstand van elkaar en desinfecteren helpen, maar hoe zit het met de kleine druppeltjes die we niet kunnen zien? Deze microscopisch kleine druppeltjes kunnen gedurende lange tijd levensvatbaar in de lucht blijven, waarbij het verspreidingsrisico in een aanzienlijk wordt vergroot.
De virus-risico indicator kijkt naar vier parameters in de lucht om uw risiconiveau te beoordelen en te monitoren in het dashboard. Aan de hand van deze waardes kan er actie worden ondernomen om verspreiding te vóórkomen.
Is uw interesse gewekt?
Wat kan UV Solutions u bieden?
